(0)

 

CORONA UPDATE

📢Wij blijven open📢

We hebben begrepen dat de overheidsmaatregelen ter bestrijding van het Corona virus zijn bedoeld ter beperking van de bijeenkomst(en) van groepen mensen.

Derhalve is Lunch café “Bij Ons” gesloten tot 6 april.
Het is niet aannemelijk dat Food- bezorg en afhaaldiensten worden gesloten, conform het overheidsbeleid.
HanzeCatering blijft dus uw bestelling bezorgen, eventueel kunt u deze ook afhalen.

Vermeld bij uw bestelling ALTIJD uw mobiele telefoonnummer.

Als je op factuur heb besteld, wordt je bestelling geleverd zonder fysiek contact met de bezorger.

Bij overige betalingen, zullen we via PIN of een betaalverzoek de betaling regelen. Na accordering wordt uw bestelling verzorgt. Contante betalingen kunnen we helaas niet accepteren.

De bezorger(s) is/zijn gevraagd om de bestelling niet verder dan de voordeur te bezorgen, aan te bellen en op een afstand te wachten totdat je het in ontvangst neemt.

Hopende dat we hiermee bijdragen aan het algemene doel.

 

Weekeetje deze week 

Groene salade, Gorgonzola, peer, walnoten, tomaat en komkommer en knapperig uitgebakken mager buikspek.

Dit Weekeetje is alleen "Bij Ons" verkrijgbaar voor maar € 6,75. 

* alleen verkrijgbaar " Bij Ons "

BBQ dit  najaar ?

Wat is er mooier dan lekker samen buiten te zijn, genietend van het nog mooie najaarsweer, een lekker glaasje erbij en een uitstekend verzorgde barbecue? Dat is waarmee HanzeCatering zich graag wil onderscheiden en voor 2019 hebben we weer een geheel nieuw assortiment samengesteld.Wij bieden een heerlijk, gevarieerd vers aanbod van barbecue producten. Deze producten zijn van A-kwaliteit, geleverd door een vakslager, welke fantastisch gemarineerd zijn, onze huisgemaakte kruidenboter en niet te vergeten de ambachtelijke salades uit eigen keuken. Tevens bieden wij ook een BBQ assortiment voor de vegetariër aan .Kortom voor ieder wel iets te vinden, voor de kleine eter tot de geoefende professionele BBQer. Grote groepen kunnen gebruik maken van onze “BBQ Wagon” BV. Varken of beenham aan het spit, kip(pen) of en kalkoen aan een spies behoort tot de mogelijkheden. Ook runderlende en varkensnekstuk van de grill zijn een optie. Vraag naar de mogelijkheden en prijsopgave

 

Overwerk Maaltijd 

Onze overwerkmaaltijd, is dagelijks wisselend, (deze wordt warm bezorgd tussen 17:00 uur en 17:30 uur) en is bereid met verse groente en kost u maar €10,50.

 

Maaltijd Deal

Onze maaltijddeal, (deze wordt warm bezorgd tussen 17:00 uur en 17:30 uur) is de overwerkmaaltijd, een toetje en een flesje fris en kost u maar €12,50.

 

 Seizoenstamppot

De seizoenstamppot voor het najaar is vers bereide peen en uienstamppot, met ham en spekjes,  rundergehaktballetjes en jus. De complete maaltijd kost u maar €10,50

 

Koken met klunzen / kookworkshop

Een kookworkshop in een professionele keuken, maar met een luchtige sfeer. Geen hoge verwachtingen, geen sterrenmaaltijden en al zeker geen ‘Bon Chef’ na iedere uitspraak van de kok. Nee, bij Koken met Klunzen gaan jullie gezellig zelf aan de slag in een vrije setting.

Na een gezellig ontvangst en het welkomstwoordje van de chef gaan de schorten voor en duikt de groep de keuken in. Als de groep wegwijs is in de keuken maakt ieder tweetal gezamenlijk een (bij)gerecht voor de rest van de groep. Terwijl het eerste duo al staat te knallen op een amuse of voorgerecht wordt er bij de dessert groep nog rustig nagedacht over hoe het toetje het best gepresenteerd kan worden. Uiteraard mag dat in deze setting vergezeld worden door een heerlijk wijntje of biertje naast de snijplank, de kok knijpt vandaag een oogje toe.

Aan de hand van een handig uitgewerkt stappenplan kan iedere keukenkluns een keukenprins(es) worden. Mocht uw collega nou echt een hopeloze kok zijn, de chef loopt altijd rond om hier en daar een zetje in de goede richting te geven. Als de bereiding voltooid is en het gerecht is gegarneerd mag het verantwoordelijke duo het gerecht presenteren aan de rest van de groep. Als ware een echte chef-kok verwachten wij een korte, maar passievolle uitleg over wat we voorgeschoteld hebben gekregen.

Gaat u voor gezellig samen koken, het ontdekken van nieuwe kwaliteiten bij uw collega’s of vrienden, een leuke avond en bovenal veel lachen? Dan is deze kookworkshop echt iets voor u! We hebben zelfs diverse keuzes in het menu:

– Koken met klunzen (Tapas)
– Koken met klunzen (Italiaanse keuken)
– Koken met klunzen (Franse keuken)

Aan het eind van de avond heeft u genoeg gegeten, genoeg gelachen en ook om een drankje hoeft u niet verlegen te zitten. Om het gemakkelijk te houden zijn de drankjes namelijk bij de prijs inbegrepen!

- Koken met Klunzen € 50,- p.p. incl. BTW
Totale tijdsduur arrangement: +/- 3 uur
incl. consumpties (bier/fris/wijn/koffie/thee)
Incl. Materialen & ingrediënten

Optioneel: Geen zin in de afwas?  Voor € 50,- regelen wij een afwasser voor u!

Bovenstaande arrangementen en prijzen zijn op basis van minimaal 10  personen.

te boeken via: https://kamperevents.nl/koken-met-klunzen/

 

Dagen waarop we dit jaar zijn gesloten:

1e & 2e Kerstdag 25 en 26 december,
Vrijdag 27 december
 

Wist u datjes !!

Wij willen u graag ontzorgen voor wat betreft vergaderingen/ presentatie(s) en of uw bedrijfsbijeenkomst(en). In samenwerking met IMPACT hebben we "Bij Ons" aan de Gildestraat 1 de beschikking over ruimtes van 4 tot 100 personen met moderne presentatiemiddelen zoals een 80" inch scherm (met diverse gebruiks opties), overheadprojectoren en flipover(s). Overal is WIFI aanwezig. Tevens kunnen de vergaderzalen in diverse opstellingen worden neergezet. Uiteraard verzorgen wij dan ook graag uw koffie en fridrank/ sapjes, lunch en of diner/ buffetten etc.

*Ons lunchcafe "Bij Ons" is ook zeker geschikt voor familiebijeenkomst/ verjaardag of feestje tot ca 40 personen en is te reserveren op elke dag van de week.

*vraag naar de opties!

  • *We gebruiken altijd vers afgebakken broodjes welk nooit ouder zijn dan 1 uur
  • *We serveren Biologische melk en karnemelk van ERF 1
  • *We gebruiken alleen ambachtelijk kwaliteits vlees van slagerij Norg

*We maken elke dag een DAGPLATE met verse groenten, deze wordt warm bezorgd, (incl bestek) voor €10,50. Deze dagplate kunt u bestellen tot 15:30 uur en wij leveren uit tussen 17:00 en 17:30 uur! Voor maar € 2,50 meer heeft u de MEALDEAL. (extra een flesje fris en een toetje erbij!!)

*U kunt bestellen op bestellen@hanzecatering.nl maar middels de WEBwinkel kunt nog u sneller bestellen, als u zakelijk besteld, krijgt u maandelijks uw factuur digitaal, als particuliere klant krijgt u dan uw bestelbon en kosten direct inzichtelijk aangeleverd, keuze van betalen en zelf halen of bezorgen behoren dan ook tot de opties.

Wilt u zakelijk bestellen? Vraag hier uw account aan.


gildestraat

Als u klant bij ons bent, log dan hier in